Results 1 to 2 of 2

Thread: Avantra 30 OLP

  1. #1
    LUIS AVILA is offline Member
    Join Date
    Apr 2009
    Posts
    36

    Default Avantra 30 OLP

    I have problems with the bridge of my AV30, because the film goes to fast to the processor and sometimes the film jam just betewn the bridge and processor input and every time the film practically hits with the first rollers of processor input. I tried to use a AVDIAG to control the speed or get the low speed of high rollers of bridge but nothing change.

  2. #2
    VladCanada's Avatar
    VladCanada is offline Senior Member
    Join Date
    Sep 2008
    Location
    Ontario, GTA, Canada
    Posts
    1,074

    Default

    The Bridge Output reflective sensor is the root of your problem (or even worse - bridge PCB): when the head of piece of film reaches that Sensor, the Bridge has to slow down and to feed the film with approx the same speed as a Processor speed.
    Last edited by VladCanada; 08-28-2009 at 01:14 PM.


Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  

Sponsors

WhatTheyThink.com Latest Industry News

Profits per Print Establishment Best Since 2000; Annual Industry Profits Best Since 2007 (Dr. Joe)
Sonoco Reports Strong Q1 Financial Results
Unisource Launches New uBRAND™ Line to Canadian Market
Nasco labels thousands of unique items sold in 180 countries with Colordyne digital printer
Total Library of IDEAlliance Online Certification Programs Now Available for One Annual Fee
Prinect Digital Print Manager Locks in Quality, Lowers Costs for Heidelberg Linoprint Digital Press Users
Caldera celebrates multiple recognition from Wide Format Imaging readers
Agfa Graphics to present next generation wide-format printers, workflow and inks, at FESPA Digital 2014
MBO America Announces the World’s Fastest Folder: K8 RS
RR Donnelley Receives the ISM-Chicago 2014 Sustainability Award