Results 1 to 3 of 3
  1. #1
    Randall S is offline Junior Member
    Join Date
    Sep 2008
    Posts
    9

    Default Prinergy 5.1.2.3/Workshop/Acrobat Plugins on Mac OS 10.8

    Just purchased a new imac with Mountain Lion.
    I succeeded in getting Workshop from Prinergy 5.1 working on it, but I can't get the Prinergy Acrobat plugins to load in Acrobat 9 or X.
    To load workshop you can't use the installer, it won't function, so the workaround was copying the Prinergy folder from an older OS.
    I downloaded the plugins supposedly for Acrobat XI but they won't load on OS 10.8. They will load on 10.6 though.
    Kodak is not a big help with this, they want me to update to Prinergy 5.3, but all I need is the acrobat plugins.
    Anyone have any info about this?

    Thanks

  2. #2
    alan is offline Junior Member
    Join Date
    Aug 2007
    Location
    Grandville MI
    Posts
    6

    Default

    Randall,

    This worked for me:


    1. In <volume>/Applications/Adobe Acrobat X Pro/, choose Adobe Acrobat Pro.
    2. Control-click and choose Show Package Contents.
Another Finder window opens.
    3. Navigate into the Contents/Plug-ins folder.
    4. From a separate Finder window that is open to the Kodak-Plug-ins-10-mac folder, drag the Acrobat X Kodak Plug-ins folder to the Contents/Plug-ins folder in the other Finder window. You may need to authenticate with a user account with administrative privileges.
    5. Open Acrobat X Pro.
    6. From the Help menu, choose Plug-in Help to find out how to run the Kodak Acrobat plug-ins.

    alan

  3. #3
    Randall S is offline Junior Member
    Join Date
    Sep 2008
    Posts
    9

    Default

    I finally got it to work.
    I downloaded the whole 5.3 update package from the Kodak Partner site. You need to have full maintenance agreement to do this. Then I broke that apart (unzipped) and found the 5.3 workshop installer for mac. I installed only the acrobat plugins for vers. 9 and X.
    It would not work just placing the plugins into the plugins folder, it needed the installer to install them.
    Thanks for replying.


Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  

Sponsors

Powered by vBadvanced CMPS v4.1.2