Standard Finishing
4OverXerox

Announcement

Collapse
No announcement yet.

User Profile

Collapse

Profile Sidebar

Collapse
Profile Picture
Wgn4261
Junior Member
Last Activity: 06-13-2019, 08:41 AM
Joined: 06-05-2019
Location: Northern Ill
  • Filter
  • Time
  • Show
  • Source
Clear All
new posts

  • Wgn4261
    replied to Ricoh C9100
    Any other ideas on how to approach our issue would be greatly appreciated...
    See more | Go to post

    Leave a comment:


  • Wgn4261
    replied to Ricoh C9100
    We have had the Regional rep involved and other outside specialist ongoing for several months now and neither have a solution. The focus is now on our environment being the problem. We have had our Power...
    See more | Go to post

    Leave a comment:


  • Wgn4261
    replied to Ricoh C9100
    We have Command Workstation Packet 6.3.0.199 and Command workstation 6.3.0.34 on both C9100's and Command workstation Packet 6.3.0.259 and command workstation 6.3.0.45 for the C7110. We do not have direct...
    See more | Go to post

    Leave a comment:


  • Wgn4261
    replied to Ricoh C9100
    The communication boards were mentioned to be possibly bad by the techs and at this time they have not tried replacing any to help rule out if its a possible cause.
    See more | Go to post

    Leave a comment:


  • Wgn4261
    replied to Ricoh C9100
    Evening and thanks for reaching out. We welcome any feedback especially from a Ricoh tech. Yes, they have actually done both loading from the disks and back up image mutliples time well over a year now....
    See more | Go to post

    Leave a comment:


  • Wgn4261
    replied to Ricoh C9100
    Thank you. Our techs have already done that. Our Fiery has been reloaded at least 7 times. They keep struggling to find the cause. At some point it was suggested that the it could be the communication...
    See more | Go to post

    Leave a comment:


  • Wgn4261
    started a topic Ricoh C9100

    Ricoh C9100

    C9100 & Fiery Workstation. Need any advise on issues like forgetting mixed media and random settings going back to default on thir own. We also need feedback on constant crashing of Command workstation...
    See more | Go to post
No activity results to display
Show More
Working...
X