problem initializing carriage motor thermoflex wide l kodak

mustafaomara90

Active member

Attachments

  • photo8528.jpg
    photo8528.jpg
    81.3 KB · Views: 194
  • photo8529.jpg
    photo8529.jpg
    75.7 KB · Views: 190
  • photo8530.jpg
    photo8530.jpg
    83.5 KB · Views: 177
  • photo8531.jpg
    photo8531.jpg
    126.1 KB · Views: 171
  • photo8532.jpg
    photo8532.jpg
    134.8 KB · Views: 176

Angel Feliz

Active member
Hello

you must provide more info in order to have a better understandimg of the problem.

Error #?

Give a detailed problem description.


Regards
 

Angel Feliz

Active member
Hi

please send me another link where I can see the video. I have not been able to see it at the shared website link.


Regards
 

Angel Feliz

Active member
Hi

definetely not enough info to help you with the video.

I need more detailed info.
Printconsole error #?
Access to serviceshell?

Why are you troubleshooting the equipment without all neccesary info?



Without that info I can't help you
 

Angel Feliz

Active member
Your problem could be related to
1) carriage motor encoder problems.
2) Carriage Driver Board Power supply problems
3) mpe board nvs settings


You need an specialist to help you out to trouble shoot this problem.

Regards
AFG
​​​​​​​
 

Angel Feliz

Active member
Hi

​​​​​assuming that your nvs parameters are OK . check your drum.encoder,
1)check voltage at the input of drum driver
2) clean the drum enconder band
3) do a drum cal command

Regards
 
Last edited:

Canon Research

Canon
Navigating the New Customer Landscape
Enhancing the Print Customer Connection (Part 3)

Read All About It

   
Top